VisitMøn
Vores Natur Møn

Vilde vidunderlige Møn!

Arrangement Jydelejet

Sommer i Vores Natur

I sommerferien åbner vi naturen op og inviterer til en lang række arrangementer i Møn Biosfæreområdet. Under sloganet ’Sommer i Vores Natur’ inviteres alle med ud på en rejse gennem nogle af de smukkeste og mest unikke naturområder i Møn Biosfæreområde. Gennem hele sommeren er der spændende aktiviteter, ture og oplevelser i vores natur.

Se traileren "Sommer i Vores Natur på Møn"

2020 er udnævnt til ’Naturens år’. Og Møn Biosfæreområde er udpeget som en af de 16 naturperler på landsplan der fortjener ekstra opmærksomhed. Derfor vil Biosfære Møn, Vordingborg Kommune og Naturstyrelsen Storstrøm i samarbejde med en lang række foreninger, virksomheder og eventmagere tilbyde ture og arrangementer, hvor befolkningen kan komme ud og få en helt unik naturoplevelse.

Da de fleste skal holde ferie i Danmark i år, er der derfor skruet ekstra op for tilbud om spændende oplevelser i naturen.

Uanset om du er til snorkling, fuglekig, yoga i naturen eller børneteater, så er der et tilbud. Arrangementerne er fra den 27. juni – 9. august 2020 og foregår mest på Møn.

Alle arrangementerne har fokus på natur, men på meget forskellige måder. Du kan komme på workshop med billedskolen hvor der er fokus på at bruge naturelementer i kunst eller du kan lytte til en bevægende koncert under åben nattehimmel i regi af Dark Sky. Men der er også mere klassiske naturture hvor du uanset om du er ung eller gammel kan dykke ned i nogle af naturens mysterier. Bl.a. er der fokus på vadefugle, ådselsbiller, orkideer eller vilde bier.