Stege cykeltur Møn

Samarbejdspartnere

Foto: Thomas Ix

Møns Handelsstandsforening samarbejder med en lang række organisationer, foreninger og virksomheder.

Herunder kan du se nogle af foreningens primære samarbejdspartnere.

• Vordingborg Kommune
  • Skilte og facadeudvalget
  • Vordingborg kommune Udviklingsråd for Erhverv & Turisme
  • Møn og Sydsjællands Turistforening
  • Feriepartner Møn
  • Vordingborg Handelsforening
  • Præstø Handelsforening

Møn Handelstandsforening stræber efter at fremme foreningsfællesskabet med eksisterende samarbejdspartnere samt nye potentielle samarbejdspartnere. Vi sætter en dyd i et tværfagligt samarbejde, og nye stemmer er derfor mere end velkomne.

Vi gør endvidere vores yderste for at give nye iværksættere et godt fundament i Stege by, således at de individuelt får succes med deres erhverv, da dette tjener det store formål – hvilket er at opretholde den konstante udvikling, som Møn befinder sig i,

Er du ikke selvstændig erhvervsdrivende – så omfavner Møn handelstandsforening alligevel din tilstedeværelse, og opfordre alle passionerede interessenter til at tage del i det frivillige initiativ som Møn Supporter.

Bliv Møn Supporter nu!