Bakkelund Bed & Breakfast

Bakkelund B&B

Foto: VisitSydsjælland-Møn
Overnatning
Bed & Breakfast
Adresse

Dalsgårdsvej 2

4791 Borre

Kontakt

E-mail:bakkelund@gmail.com

Telefon:30225720

På Bakkelund Bed & Breakfast bor I på en hyggelig firlænget bondegård fra 1897 midt i det åbne land med marker og udsyn til alle sider. Gården ligger halvvejs mellem Stege og Møns Klint og kun godt syv km fra Råbylille Strand på Møns sydkyst, så mere centralt kan I næsten ikke bo på øen.

Alle værelserne på Bakkelund er nye og store, og de fleste har eget bad og toilet. Fra værelset er der direkte adgang til egen terrasse. Efter en god nats søvn i de fredelige omgivelser kan I se frem til en sund og varieret morgenmadsbuffét i den hyggelige spisestue, men I kan også benytte det fælles køkken, hvis I selv vil stå for madlavningen.

Nyd solnedgangen fra bålpladsen og Møns fantastiske stjernehimmel fra den delvist lukkede terrasse. På en blæsende dag kan I også sætte jer i den lukkede gård, hvor det er som at være med i en Morten Korch film. Eller benyt den hyggelige, fælles opholdsstue, hvis vejret er til indendørssysler.

Bakkelund Bed & Breakfast ligger tæt på Camønoen, så det er oplagt at slå sig ned her, hvis turen går ad den populære vandrerrute. – Som et af meget få bed & breakfast steder er Bakkelund Bed & Breakfast ”God Adgang-certificeret”, så her er adgangsforholdene i orden for fx kørestolsbrugere.

Hund tilladt mod ekstra betaling.

Adresse

Dalsgårdsvej 2

4791 Borre

Facilities

Dobbeltværelse: < DKK 450

Have

Kapacitet: Værelser (12)

Bed+Bike

Dobbeltværelse: DKK 450 - 700

Kapacitet: Senge (42)

Terrasse

Tv

Egen indgang

Havudsigt

Opholdsstue

Håndklæder/linned kan lejes

Havemøbler

Grill

Tørretumbler

Rygning forbudt

Husdyr tilladt

Servicehund tilladt

Parkering

WiFi

Eget bad

Barneseng

Køkken

Vaskemaskine

Morgenmad kan købes

Sidst opdateret af
Destination SydkystDanmark