VisitMøn

UNDINE

UNderwater DIscovery and Nature Experience

 

 

UNDINE Snorkel Spots

En Paradis for Snorkling og Dykning

Østersøen er et helt unikt naturområde både over og under havoverfladen. Mødet mellem salt- og ferskvand i snævre strømme, fjorde og vige giver et usædvanlig rigt liv. Et liv, som de færreste kender til, da livet under overfladen på mange måder er en lukket og skjult verden. Snorkling ved Møns Klint er f.eks. en helt unik oplevelse. Ud over at byde på nogle af Danmarks mest fantastiske naturscenerier langt over havet, er der ved Møns Klint en skjult verden at udforske på havbunden.

Dyk ned og oplev Østersøens mangfoldige dyreliv på et af de 10 steder

Liste
Kort

ALTID SIKKERHED FØRST

SNORKLING

Når man snorkler som begynder, bør man følge råd: lær at svømme, gå aldrig alene i vandet, læs vinden og vandet, lær stranden at kende og slip ikke børnene af syne. I lighed med flaskedykkere bør man have en “dyk- kermakker”, så man hele tiden holder øje med hinanden to og to. Ved ulige antal kan man danne et hold på tre. Brug ikke bly-bælte, før du har styr på snorkling.

DYKKERSIKKERHED

Følg altid reglerne i henhold til dit dykkercertifikat. Du er selv ansvarlig for din sikkerhed. Strøm kan variere i styrke og retning. I bør være mindst to per- soner ved dyk. Brug overfladebøje. Læs yderligere på Dansk Sportsdykker Forbunds hjemmeside http://www.sportsdykning.dk

HVIS UHELDET ER UDE

Ring 112. Oplys din startadresse.

PAS PÅ NATUREN

En stor og spændende oplevelse venter dig under overfladen. Vær altid op- mærksom på at naturen er sårbar og levested for de arter du møder under din udflugt. Bevæg dig forsigtigt og undlad forstyrrelser. Nyd synet og giv dig god tid til at fordybe dig i de spændende indtryk.