VisitMøn
Møns Klint

Møns Klint

Møns Klint er en af Danmarks største naturseværdigheder! Velkommen til Møns Klint - mønsk naturvidunder i verdensklasse!

Lad blodet rulle i årerne, når du går op og ned ad Danmarks længste trappe med 496 trin.

GUIDE: 7 fede aktiviteter ved Møns Klint

I området ved Møns Klint er der masser af ting at opleve. Vi har samlet en guide til nogle af de fedeste oplevelser i området.

Discovery sejlads

Oplev Møns Klint på forskellige måder

De knejsende hvide kridtskrænter falder dramatisk mod det turkisgrønne hav, og står man på stranden under Klinten, oplever man for et øjeblik, hvor lille og ubetydeligt mennesket er! Giv dig tid på Møns Klint, og du vil måske se vandrefalken jage eller finde spændende forsteninger og rav i vandkanten. Lad blodet rulle i årerne, når du går op og ned ad trappen på Møns Klint, Danmarks længste trappe - 496 trin - fra stranden til klintens top. Lad blikket vandre ud over havet fra de mange udsigtspunkter langs kanten på Møns Klint.

Kørestolsbrugere, dårligt gående og forældre med barnevogn bliver ikke snydt for dette scenarie. Der er anlagt en 267 meter lang træbelagt sti til udsigtspunktet Freuchens Pynt, så alle kan tage del i en af Danmarks og verdens største naturoplevelser, Møns Klint

GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint

Oplev Danmarks fødsel!

GeoCenter Møns Klint
Aborrebjerget
Vandreruter ved Møns Klint

Møns Klint er et helt enestående naturområde. Se brochuren om klintens smukke landskab og få et overblik over 7 skønne vandreruter i området.