VisitMøn

Bedste Stjernespots på Møn og Nyord

Her finder du de suveræne steder at kigge på nattehimlen på Møn og Nyord. Vores Dark Sky kan opleves over alt på Møn og Nyord, men der er nogle særlig steder hvor øjnene er overrasket og sindet er begejstret - I vil måske aldrig rejse fra Møn efter I besøge de stjerne spots vi udpeger her!

Hyldevang Nature Center

Hyldevang Nature Center--Det frie overnatningssted under tusindvis af stjerner. Udover det store teltareal finder du også sheltere samt bål- og legeplads. Den tætpakkede stjernehimmel over Møn og Nyord er enestående. Derfor blev Møn og Nyord udnævnt som Nordens første Dark Sky Park og Community. I en Dark Sky Park er nattemørket beskyttet mod lokal lysforurening, så du har det bedste og klareste udsyn til stjernehimlen.

Liselund Slotspark

Liselund Slotspark--Da slotsparken ligger inde i skoven, skal du ikke være bekymret for blæsevejr eller lysforurening. Husk at medbringe tæppe så du kan ligge ned og kigge op i den uendelige nattehimmel. Den tætpakkede stjernehimmel over Møn og Nyord er enestående. Derfor blev Møn og Nyord udnævnt som Nordens første Dark Sky Park og Community. I en Dark Sky Park er nattemørket beskyttet mod lokal lysforurening, så du har det bedste og klareste udsyn til stjernehimlen.

Fugletårnet på Nyord

Fugletårnet på Nyord--Her kan du opleve natlandskabet, stjerner og fugleliv midt på engene. Se hele Mælkevejen bue, Måneop- og nedgang med det frie 360-graders udsigt. Den tætpakkede stjernehimmel over Møn og Nyord er enestående. Derfor blev Møn og Nyord udnævnt som Nordens første Dark Sky Park og Community. I en Dark Sky Park er nattemørket beskyttet mod lokal lysforurening, så du har det bedste og klareste udsyn til stjernehimlen.

Hunosøen

Hunosøen--Oplev ”himlen ned til Jorden” og se stjernebilledets spejlinger i det stille søvand. Parkér ved Jydelejet og følg stien ned mod Hunosøen. Den tætpakkede stjernehimmel over Møn og Nyord er enestående. Derfor blev Møn og Nyord udnævnt som Nordens første Dark Sky Park og Community. I en Dark Sky Park er nattemørket beskyttet mod lokal lysforurening, så du har det bedste og klareste udsyn til stjernehimlen.