Lystfiskeri_moens_klint

Møn - en ø af oplevelser!

Liselund_slot_moen

Du kommer ikke til at kede dig!

Møn er det helt rigtige sted at tage hen, hvis du elsker ferie med masser af udeaktiviteter. Omgivet af vand indbyder Møn til dykning, svømning ved lækre strande, sejlads, kajakroning og meget andet for vandhunde. Vi har også en af Danmarks bedste golfbaner, nogle af de flotteste cykelruter og fantastiske vandreture, som giver dig mulighed for at opleve vores særlige natur på tæt hold.

Skønne Møn og den smukke natur

5 Naturperler på Møn

Møn er verdenskendt for sin smukke natur, som blandt andet byder på den dramatiske og smukke Møns Klint og den forførende og romantiske Have Liselund. Vi har samlet 5 "must sees" i naturen, som du bør opleve, når du er på Møn.

Dark Sky på Møn & Nyord

På Møn kan du som et af de få steder i Danmark tydeligt se Mælkevejen, når mørket falder på.

Møn UNESCO Biosfære

Mød Møn og de omkringliggende vandområder og øer, som i 2017 var optaget som Danmarks første UNESCO Biosfære!

Sport, leg og sjov i ferien. Mulighederne er mange!

Foto: VisitMøn

Store oplevelser med vandring og cykling på Møn

Vandreruter på Møn

På tværs af Møn er der utallige vandreruter som kan nydes på alle dagstimer hele året igennem. Er du til skov, blomster, strand ellers Møns Klint, er der rige muligheder for at nyde naturen på gåben. Der er forskellige niveauer af terræn, så alle er velkomne!

Camønoen

Camønoen er en 175 km lang vandrerute på Møn, Bogø og Nyord. Ruten er kendt som kongerigets venligste vandrerute, da du kommer igennem Møns lokalsamfund og møder de mange ildsjæle på øerne. Et godt startsted er Møns Museum i Stege, hvor du også kan få svar på dine Camøno-spørgsmål. P...

Cykelruter på Møn

Unikke historiske oplevelser på Møn

Området ved Møn er et historisk skatkammer med et bredt udbud af museer, fortidsminder og kirker. 

Kirker og kalkmalerier

Kirkerne i området omkring Møn er mange, flotte og forskelligartede! Mange kunsthistorikere mener, at middelalderens kalkmalerier er et af Danmarks vigtigste bidrag til verdenskunsten. Møn har ikke mindre end tre af landets fineste kalkmalerier, udført af den såkaldte Elmelundemesteren.

7 imponerende fortidsminder & monumenter

Møn er et af de områder i Danmark som har den tætteste koncentration af dysser og jættestuer. På Møn finder du således nogle af Danmarks flotteste og bedst bevarede fortidsminder. Så er du interesseret i oldtidsminder, så er Møn et oplagt sted at gå på opdagelse!

4 spændende museer på Møn

På Møn byder vi velkommen til alle aldre i vores museer og udstillingssteder. Vi har samlet 5 spændende oplevelser herunder, som kaninspirere dig til kulturelle og historiske oplevelser for hele familien.

Lystfiskernes paradis

Foto: Thomas Ix

Fede oplevelser på og i vandet

Sejlture i den mønske natur

Sejlkutteren Discovery

UNDINE

UNderwater DIscovery and Nature Experience

Vandsport

Kayak, Paddle board, SUP og mere!

Fantastiske Møns Klint!

Møns Klint er et fantastisk sted for alle der elsker naturen
Klinten troner sig 128 meter op over havets overflade og kystlinjen er ca. 7 km lang. Synet af klinten vidner om de enorme naturkræfter der har skabt Danmark. Her er naturen helt unik, og man kan finde både planter og dyr der ikke findes andre steder i Danmark. Det høje kalkindhold der findes i jorden, er blandt andet grunden til at der findes omkring 20 arter af vilde orkideer i området

Møns Klint

OBS: De besøgende anvises til at der holdes til højre og vende hovedet ind mod skoven, når man passere andre på trappen. Møns Klint er et fantastisk sted for alle der elsker naturen Klinten troner sig 128 meter op over havets overflade og kystlinjen er ca. 7 km lang. Synet af klinten vi...

Se alt